Pomoć

PRETRAŽIVANJE  

Da bi ste što lakše pronašli željeni apartman, poslužite se našom tražilicom. Odaberite regiju i mjesto, upišite datume dolaska i odlaska te broj osoba i moći ćete vidjeti ponudu smještaja prema zadanim kriterijima.

Veliki broj originalnih fotografija smještajnih jedinica i njihovi detaljni opisi, pomoći će vam da pronađete pravi smještaj po vašem ukusu.

Napominjemo da što više podataka upišete u tražilicu to ćete lakše pronaći željeni apartman. Ukoliko je apartman slobodan u traženom periodu, uz opis dobit ćete cijenu i mogućnost rezervacije.

Ako apartman nije slobodan ili je zatvoren u traženom periodu tada će biti prikazan samo opis bez mogućnosti rezervacije.

CIJENE 

Sve cijene navedene u rezervaciji su konačne i garantirane. Dodatne usluge koje nisu uključene u cijenu potrebno je dogovoriti na odredištu te nisu prikazane u rezervaciji.

Ako se nudi jedna od slijedećih opcija i Vi koristite istu, platit ćete je na odredištu, jer nije uključena u cijenu. Npr: garaža, grijanje, mobilni klima-uređaj, korištenje perilice za rublje, vez za plovilo i sl.

Svi iznosi prikazani su u Eurima. Ukupni iznos od plaća se gotovinom na odredištu. Iznos rezervacije potrebno je uplatiti u roku od dva dana od dana potvrde rezervacije.

REZERVACIJA 

Da biste rezervirali željeni objekt prvo morate poslati upit. Na temelju tog upita mi ćemo još jednom provjeriti dostupnost objekta i u najkraćem roku odgovoriti putem emaila. Ukoliko je objekt slobodan u traženom periodu, emailom ćete dobiti sve potrebne informacije kako izvršiti uplatu rezervacije.

Rezervacija se može uplatiti bankovnom doznakom.

Nakon što završite postupak plaćanja, vratit ćete se na ovu stranicu, gdje ćete dobiti Potvrdu rezervacije.

Potvrdu rezervacije obavezno odštampajte i ponesite sa sobom na odredište jer nju morate pokazati agenciji.

Pored toga dobit ćete email poruku od Adria-Tours koja je potvrda da smo uplatu primili.

 

Ako imate bilo kakvo pitanje u svezi smještaja ili rezervacije, ne ustručavajte se kontaktirati nas.
Želimo Vam ugodan boravak i odmor.
Adria Tours