Selce info za turiste

PRONAĐI SMJEŠTAJ

Selce se nalazi u živopisnoj uvali u neposrednoj blizini Crikvenice, na jednom od najraznolikijih i najslikovitijih djelova Jadranske obale. Ovaj primorski gradić sa stoljetnom turističkom tradicijom je nekoć bio naselje ribara i zidara, a danas je zanimljiva turistička destinacija, koja očarava svojim prirodnim ljepotama, čistim zrakom i morem. Selce je nositelj brojnih odličja za kvalitetu ponude i uređenost mjesta, čak je četiri puta proglašeno za najuređenije turističko mjesto na Kvarneru, a 2002. godine je osvojilo prvo mjesto u akciji Hrvatske turističke zajednice “Plavi cvijet” kao najuređenije turističko mjesto na Jadranu. Ugodno i zabavno ljetovanje u Selcu omogućavaju uređene plaže, koje već nekoliko godina nose Plavu zastavu, najbolje jamstvo čistoće mora, zatim šetalište uz more, raznovrsne kulturno-zabavne i sportske priredbe (folklor, koncerti, likovne izložbe, ribarske fešte na rivi, sportski ribolov s gostima, jedriličarske regate i dr.), ronilački centar sa školom ronjenja i razni sportovi na moru. Selce može ugostiti nekoliko tisuća turista u privatnom i hotelskom smještaju, odmaralištima i dva autokampa.

Izvor: TZG Crikvenica

Vidi više

Komentari gostiju

Savršen
4.6
Ukupna ocjena gostiju

Atmosfera
4.7
Gostoljubivi mještani
4.6
Plaže
4.3
Sigurnost
4.8
Turistička ponuda
4.5

 • Vrlo dobar 3.2
  Marina
  Obitelj Hrvatska
  3.7.2020.
  Selce je najljepše kad nema guzve!
  Uzivala sam u moru.. Smanjen stres..
  S psom je problem ljetovali u Selcu.. Nema hlada i plaze..
 • Savršen 4.8
  Vjekoslav
  Par Germany
  21.8.2017.
  Destinacija za ispunenje svih zelja
  Kupanje u izuzetno cistom moru, prostorne i ciste plaze,mogucnost razlicitih zabava i izleta brodom, velik broj restorana sa ponudom raznovrsnih kvalitetnih jela uz pristupacne cjene, to je Selce.
  U spici sezone kod 100% popunjenosti svih kapaciteta nedostatak parkirnih mjesta. Naplacivanje kazni ili odvozenje automobila za nepropisno parkiranje nije dobro rjesenje.
 • Savršen 5
  Gordana
  Obitelj Hrvatska
  21.8.2017.
  Malo guzva
  Jesam
Google maps not loaded: (