Selce info za turiste

PRONAĐI SMJEŠTAJ

Selce se nalazi u živopisnoj uvali u neposrednoj blizini Crikvenice, na jednom od najraznolikijih i najslikovitijih djelova Jadranske obale. Ovaj primorski gradić sa stoljetnom turističkom tradicijom je nekoć bio naselje ribara i zidara, a danas je zanimljiva turistička destinacija, koja očarava svojim prirodnim ljepotama, čistim zrakom i morem. Selce je nositelj brojnih odličja za kvalitetu ponude i uređenost mjesta, čak je četiri puta proglašeno za najuređenije turističko mjesto na Kvarneru, a 2002. godine je osvojilo prvo mjesto u akciji Hrvatske turističke zajednice “Plavi cvijet” kao najuređenije turističko mjesto na Jadranu. Ugodno i zabavno ljetovanje u Selcu omogućavaju uređene plaže, koje već nekoliko godina nose Plavu zastavu, najbolje jamstvo čistoće mora, zatim šetalište uz more, raznovrsne kulturno-zabavne i sportske priredbe (folklor, koncerti, likovne izložbe, ribarske fešte na rivi, sportski ribolov s gostima, jedriličarske regate i dr.), ronilački centar sa školom ronjenja i razni sportovi na moru. Selce može ugostiti nekoliko tisuća turista u privatnom i hotelskom smještaju, odmaralištima i dva autokampa.

Izvor: TZG Crikvenica

Vidi više

Komentari gostiju

Natprosječan
4.5
Ukupna ocjena gostiju

Atmosfera
4.7
Gostoljubivi mještani
4.6
Plaže
4.3

 • Natprosječan 4.2
  Antonia
  Grupa prijatelja Hrvatska
  31.8.2021.
  Domaći ljudi su vrlo ljubazni
  Mirno mjesto, možda više pogodno za obitelji. Dosta velik izbor restorana, posebno s obzirom na veličinu mjesta. Osobno bih naglasila ljubaznost domaćih ljudi. Ijako nije destinacija namjenjena ludim zabavama s tako dragim ljudima nam je bilo super.
 • Savršen 5
  Atila
  Obitelj Hrvatska
  15.8.2021.
  Seice moje malo,ali srce puno!
  Jako lijepo uredjeno,očaravajuća riva za duge noćne šetnje sa prekrasnim pogledom na susjedni otok,u centru se uvijek događalo nešto,za kupanje više vrsti plaža,restorani sa ukusnom hranom,puno aktivnosti na moru,padobrani,gliseri,skuteri,veće,manje trgovine dobro opremljene,boravak više nego ugodan.
 • Vrlo dobar 3.2
  Marina
  Obitelj Hrvatska
  3.7.2020.
  Selce je najljepše kad nema guzve!
  Uzivala sam u moru.. Smanjen stres..
  S psom je problem ljetovali u Selcu.. Nema hlada i plaze..
Google maps not loaded: (