Zaštita podataka

UVOD

Putnička agencija Tibor tours d.o.o. priznaje i cijeni Vaše pravo na povjerljivost podataka te se obvezuje očuvati sigurnost podataka koje prikupi putem  web stranice https://www.tibor-tours.hr.

Tibor tours d.o.o. prikuplja, obrađuje i čuva Vaše osobne podatke sukladno EU Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR) i drugim važećim propisima. Podaci neće bit proslijeđeni trećim osobamaili iznijeti u treće zemlje, osim u slučaju potrebe za realizacijom ugovorenih usluga (npr. smještaj, aviokompanija, prijevoznik,osiguranje).

Smatrat ćemo da daljnje korištenje https://www.tibor-tours.hr predstavlja Vaše prihvaćanje svih u nastavku opisanih uvjeta.


  1. KORIŠTENJEOSOBNIH PODATAKA

Vaši osobni podaci se prikupljaju i koriste samo na temelju podataka kojeste dobrovoljno dali Tibor tours d.o.o, bilo registracijom (prilikom registracije koristit će se osobni podaci kao što su: ime iprezime, adresa, grad, e-mail, datum ili samo godina rođenja) ili korištenjem http://www.tibor-tours.hr].

Prikupljeni osobni podaci se čuvaju u elektroničkom obliku i u papirnatom obliku, te se primjenjuju sve odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere kako bi se spriječila povreda osobnih podataka.Zaprimljene e-mailove s Vašim osobnim podacima Tibor tours d.o.o će koristit samo u svrhu ispunjavanja Vaših zahtjeva.


  1. REZERVACIJA

Pri rezervaciji smještaja, putovanja ili druge usluge Tibor tours d.o.o, bit će potrebni osobni podaci nositelja rezervacije koji mora biti punoljetan (npr. ime, adresa, kontakt telefon i sl.) i podaci ostalih korisnika usluge (npr. ime, datum rođenja). Samo neophodni podaci za realizaciju usluge bit će dostupni isključivo partnerima u realizaciji  smještaja, i knjigovodstvenom servisu.

Podaci o plaćanju (npr. broj bankovne kartice, datum isteka) posebno su štićeni i bit će dostupni samo bankama, odnosno kartičarskim kućama radi autorizacije plaćanja.

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava WSPay sustav za on-line autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSPay za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.


  1. KOLAČIĆI

Kolačići(engl. cookies) omogućavaju Tibor tours d.o.o prikupljanje statističkih podataka o ponašanju korisnika na

http://www.tibor-tours.hr(npr.na kojim dijelovima Internet stranice se korisnici zadržavaju najduže, a gdje najkraće),

koji se Internet preglednik (npr.Internet Explorer, Opera, Safari, Google Chrome, Firefox) koristi islično.

Kolačići su mali skup podataka poslan sa poslužitelja http://www.tibor-tours.hrIna računalo korisnika, a služi kao anonimni identifikator. Kolačići se također koriste za lakšu navigaciju kroz Internet stranice (npr.ne morate svaki put iznova unositi podatke za registraciju). Kolačići se ne koriste s ciljem pristupa korisničkim podacima ili kako bi se pratile aktivnosti korisnika nakon napuštanja http://www.tibor-tours.hr

Tibor tours d.o.o zadržava pravo korištenja kolačića na http://www.tibor-tours.hr no svaki korisnik može zabraniti primanje kolačića uređivanjem/promjenama postavki u svom Internet pregledniku.


  1. POVEZNICE

Internet stranica http://www.tibor-tours.hr  sadrži poveznice na druge Internet stranice (npr.Facebook, Instagram, vremenske prognoze). Sukladno tome upozoravamo i molimo korisnike da uzmu u obzir kako Tibor tours d.o.o. ne može biti odgovoran za poštivanje privatnosti na spomenutim Internet strancima. Stoga korisnike potičemo na čitanje Izjave o privatnosti svake Internet stranice kojoj pristupaju.  1. SIGURNOST

Tibor tours d.o.o poduzima sve mjere sigurnosti kako bi se zaštitili podaci korisnika, tijekom unosa i prijenosa, obrade podataka, te prilikom pohrane. Pristup podacima je ograničen i imaju ga samo oni zaposlenici kojima su isti potrebni radi obavljanja poslovnih aktivnosti.

Osobni podaci koji su Tibor tours d.o.o ustupljeni prilikom registracije čuvat će se za vrijeme postojanja Internet stranice odnosno za vrijeme trajanja registracije korisnika. Svi podaci koji su Tibor tours d.o.o ustupljeni prilikom registracije na Internet stranici,biti će uništeni najkasnije prilikom gašenja iste.

Korisnici u bilo kojem trenutku imaju pravo zatražiti obavijest o tome koji se njihovi osobni podaci obrađuju od strane Tibor tours d.o.o, odnosno da se isti izmjene ili obrišu, slanjem zahtjeva putem e-maila na tibor-tours@ri.t-com.hr  1. OBAVIJESTIO PROMJENAMA

U slučaju promjena vezanih za pravila o poštivanju privatnosti obavijest će biti objavljena na naslovnoj stranici Internet stranice s ciljem upoznavanja korisnika.


Tibor tours d.o.o

Turistička agencija Adria tours


Braće dr Sobol 16

51260 Crikvenica


Tel: +385 51 785 305

E mail: tibor-tours@ri.t-com.hr